Netmaa Oy

SUJUVAA SUUNNITTELUA KONSTAILEMATONTA KOODAUSTA

Olemme ketterä ohjelmistotalo Tampereelta, Hermiasta. Päätoimialaamme ovat selainpohjaiset toiminnanohjaussovellukset. Asiakaskohtaiset sovellukset ja ohjelmistot toteutetaan viimeisimmillä käytettävissä olevilla ja toimiviksi todetuilla teknologioilla.

Räätälöityjä ratkaisuja – myös mobiilisti

Toteutamme räätälöityjä järjestelmiä avaimet käteen periaatteella. Lisäksi toteutamme lisäosia ja laajennuksia olemassa oleviin sovelluksiinne sekä tarvittaessa mobiilikäyttöliittymiä nykyisiin järjestelmiinne.

Miksi juuri me?

Meille ongelmien ratkaisu, uusien ideoiden kehittely ja työskenteleminen innostavien asiakkaiden kanssa tulevaisuuden haasteiden parissa on jo sellaisenaan palkitsevaa. Kun intohimona on uusimmat teknologiat ja on mahdollisuus käyttää niitä omassa työssään, on haasteisiin tarttuminen helppoa. Ja sujuvaa. Ja konstailematonta.

Visainen pulma? Me otamme haasteen vastaan!

Kaikki koodaa!

Esa Ajo

Kapellimestari, taitava sparraaja ja vahva maalitykki. Pakonomainen tarve ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa. DB/UX/Frontend.


img_2016

Juha Kokko

Juha on sosiaalinen koodari ja myyntimies länsirannikolta. Kun osallistuu tekemiseen niin tietää mitä myy. Eikä pelkästään myy vaan myös kuuntelee tarkalla korvalla.


IMG_1933

Markus Uotila

Markus on Windows wizardien ja rajapintojen erikoisasiantuntija. Voit kysyä kaikkea, vaikkei Markus tietäsi tänään niin tietää varmasti huomenna. Tekninen tuki, erikoistumisalana Maailma.


IMG_1964

Toni Heikkilä

Toni on Lambdafunctioiden etujärjestöjyrä, joka elää Visual Studio –maailmassa ja puhuu Japanin lisäksi Seesarppia (C#).


Fear Itself Speech essay custom service click through the following www place | Advanced Trading Tools · Learn How to Trade Binære optioner handel click here now
visit their there essay genesis